Omgevingsadvies

Advies over de verschillende omgevingsdomeinen heen.

Jouw partner vanaf de start

Embridge is je partner van a tot z. We doen het nodige om je te helpen met je plannen rond milieu, omgeving en veiligheid.

Bruggenbouwers tijdens je traject

Wij linken omgeving aan jouw onderneming. Allemaal volgens de regels van het boek, zodat jij gerust bent.

Proactieve opvolging achteraf

Ons team geeft je heldere tekst en uitleg. Je blijft altijd een stap voor.

Contacteer ons voor advies van a tot z

Ons team heeft een scherp oog voor milieu, omgeving en veiligheid en staat paraat voor jou.

Contacteer ons

Onze experten!

Voor elke tak hebben we een expert in huis waarvoor het vak geen geheimen kent. Onze collega’s zijn steeds helemaal up-to-date en weten wat er leeft. Zo staan ze jou bij, met raad en daad.

Miguel Blokland

Miguel Blokland

Expert omgevingsadvies
miguel@embridge.nl

Embridge is jouw partner in omgevingsadvies

Onze omgeving staat niet stil. De energietransitie, klimaatadaptieve inrichting, de druk op de woningmarkt en mobiliteitsopgaven leggen flinke claims op de schaarse ruimte in onze ruimtelijke domein. Tegelijkertijd streven we ernaar de kwaliteit van de leefomgeving te verhogen door meer groen aan te leggen en de CO2-uitstoot te verminderen. Deze bijzonder mooie en complexe uitdagingen vragen om een doordachte aanpak.

Embridge is jouw deskundige partner in omgevingsadvies. Of het nu gaat om stedelijke of landelijke gebieden, wij bieden een integrale benadering om jouw ruimtelijke vraagstukken op te lossen. Onze experts helpen je bij het vinden van de juiste balans tussen ontwikkeling en duurzaamheid, zodat je projecten niet alleen voldoen aan alle regelgeving, maar ook bijdragen aan een betere leefomgeving.

Onze diensten

  • Juridische advisering (Omgevingswet)
  • Locatie- en gebiedsontwikkeling
  • Haalbaarheidstudies / Due Dilligence
  • Contracting
  • BOPA’s / vergunningen
  • Onderzoeken (ook conditionerend)

Over deze expertise

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het opstellen van elektronische milieujaarverslagen, juridische bijstand bij bezwaar- en beroepsprocedures, ondersteuning van milieuaspecten bij overnameprocedures, informatie over subsidies, het delen van informatie met belanghebbenden en ondersteuning bij aanbestedingen

Samen realiseren we een toekomstbestendige omgeving waarin zowel stedelijke als landelijke gebieden floreren. Met Embridge aan je zijde kun je rekenen op een helder, praktisch en toekomstgericht advies voor al jouw omgevingsvraagstukken.

overzicht

Onderzoeken

Stuart frisby v3 LC u Il V Pc unsplash

Impact maken op je omgeving? Join us!

Werken bij Embridge, dat is impact maken. Zin om bij ons aan de slag te gaan, solliciteer dan vandaag nog.